Anja de Crom bouwt niet zomaar websites.

 

Meer weten? Klik hier.

Hoe Anja Joomla-fan werd

Het begon zoals het bij zo veel mensen begint: ik had een website nodig, en ik wilde 'm zelf bouwen. Kleine complicatie was dat ik al sinds de vorige eeuw geen websites meer had gebouwd. Mijn verkering tipte me op Joomla: open source, en je kunt er prachtige dingen mee doen. Dus ik begon te bouwen. En raakte enthousiast. Na die eerste website volgde een tweede, een derde, een vierde... niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen.

Ontwikkeling

Hoe meer websites ik bouwde, hoe beter ik erin werd. Bij elke site leerde ik wel weer iets nieuws. Voor de ene site moest een template verbouwd worden. Bij een andere richtte ik een evenementenagenda in. Voor weer een andere bouwde ik een digitaal kantoor.

Al die tijd deed ik het erbij, eigenlijk - ik verdiende mijn brood als schrijver, journalist en schrijfcoach - maar meer en meer bleek dat mijn ogen het hardst gingen glimmen van het werken met Joomla. Sinds ik in 2014 besloot dat ik wilde leven van het bouwen van websites, glimmen mijn ogen vaker dan ooit.

Groot netwerk

Intussen heb ik binnen de Joomla-community veel mensen leren kennen. Ik werk graag en veel samen met andere Joomla-bouwers, geef workshops en presentaties, ben medeorganisator van de Joomla-unconference Joostock en van de Joomla Gebruikersgroep Utrecht en lid van het Team Joomladagen Nederland.

Gecertificeerd

En de ontwikkeling staat ondertussen natuurlijk niet stil. Sinds een tijdje mag ik me Certified Joomla Administrator noemen. Daarvoor moet je een pittig examen doen, waarvoor je niet kunt volstaan met alleen ervaring: je moet er stevig voor studeren zodat je (uit je hoofd!) kunt vertellen waar alles zit, welke instellingen je waar beheert en wat je allemaal kunt in het Joomla-beheer.

Je kunt er nu dus officieel van op aan dat ik een website-ontwikkelaar ben die goed de weg weet in Joomla en dat je mij gerust je site kunt laten bouwen :).

Lijkt dat je wat?

Neem contact op

Wat klanten zeggen over Anja

 • Willem Desmense, Uitgeverij IJzer

  Willem Desmense, Uitgeverij IJzer

  Anja heeft de website uitstekend opgezet en mij even zo uitstekend begeleid bij het invullen ervan. De samenwerking was 110%, evenals Anja's inzet.
 • Hans Hogenkamp, directeur Schrijversvakschool

  Hans Hogenkamp, directeur Schrijversvakschool

  We hebben er geen omkijken naar en het is prettig te weten dat alles in goede handen is.
 • Joomla Gebruikersgroep Leiden

  Joomla Gebruikersgroep Leiden

  Anja kan complexe zaken eenvoudig uitleggen. Ze houdt de groep bij elkaar, de tijd in de gaten en het tempo erin. Weinigen doen dat zo goed als Anja.
 • Frits Jongbloets, Studio De Oorzaak

  Frits Jongbloets, Studio De Oorzaak

  Anja is erg gedreven, stelt altijd kritische vragen en komt met originele oplossingen.

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2018 Anja de Crom, 030 - 6700 405