Anja de Crom bouwt niet zomaar websites.

 

Meer weten? Klik hier.

Wat ik doe

Wat ik doe? Simpel: ik bouw websites. Grote websites, kleine websites, rechttoe rechtaan websites en ingewikkelde websites.

En verder? Ik verzin gebruiksvriendelijke en slimme oplossingen om processen rondom je site te automatiseren. Tijdens Joomla events, zoals bijeenkomsten van gebruikersgroepen, of op de JoomlaDagen, geef ik presentaties over Joomla en extensies. Ik ben mede-organisator van een Joomla-gebruikersgroep en zit in de teams van de JoomlaDagen (de jaarlijkse Joomla-conferentie) en Joostock (Joomla unconference).

Om even terug te komen op die websites: die bouw ik sinds 1 januari 2018 niet meer in mijn eentje, maar samen met Hilda Abbing. Ons bedrijf heet WebLab42, en we maken heldere, toegankelijke websites voor bedrijven, ZZP'ers, MKB en organisaties. Websites die een middel zijn om jouw doel te bereiken.

Daarvoor inventariseren we wat jij wilt en wat je daarvoor nodig hebt, samen met jou, en eventueel je vormgever, contentbeheerder of andere mensen die verantwoordelijk zijn voor de website. Wat jij nodig hebt kan een ‘digitale folder’ zijn, of juist een heel interactieve website, of een shop, een systeem voor online inschrijvingen of administratie, een digitaal naslagwerk, een nieuwssite, of…

Misschien kun je nu wel toe met een simpele website, maar weet je al dat je er in de toekomst meer mee gaat doen. Dan kunnen we nu alvast zorgen dat je site daarop voorbereid is.

Pas als we weten wat je nodig hebt, kan de bouw beginnen. En heb je meer disciplines nodig, bijvoorbeeld een vormgever, tekstschrijver, of programmeur? Dan schakelen we iemand uit ons netwerk in.

Je kunt ook het technisch onderhoud van je website aan ons uitbesteden. Is je site verouderd (Joomla 2.5 of ouder)? Of zelfs gehackt? We kunnen hem voor je migreren naar de meest actuele versie, en een eventuele hack oplossen.

Kortom: WebLab42 zorgt ervoor dat jij de website krijgt - of houdt - die je nodig hebt en die bij je past.

Op naar WebLab42!