Anja de Crom zegt dankjewel.

 

Meer weten? Klik hier.

Dit zijn ze: de mensen die mij al die mooie dingen laten bouwen. De mensen die mij steeds weer nieuwe technische uitdagingen geven. De mensen die zelf nieuwe toepassingen bedenken voor hun eigen website, of manieren om processen te automatiseren zodat ze zelf meer tijd hebben voor hun core business.

Tegen al die lieve klanten zou ik willen zeggen: dankjewel! Jullie zorgen er niet alleen voor dat ik mijn huur kan betalen, maar vooral dat ik slimmer word, steeds ingewikkeldere vraagstukken kan oplossen én alles wat ik leer weer kan delen met andere klanten, collega-bouwers of Joomla-gebruikersgroepen. En daar heeft iedereen iets aan.

MBwerken

Website van Matthijs van den Berg, allround timmervakman in Bilthoven.

De site van Matthijs van den Berg was flink verouderd: hij was gebouwd in Joomla 1.5, dat op dat moment al meer dan twee jaar niet meer ondersteund werd. Inhoudelijk klopte het allemaal nog wel, maar de website zag er niet echt aantrekkelijk uit (en op een mobiel al helemaal niet).

Matthijs wilde eigenlijk maar één ding anders: hij wilde een slideshow waar hij foto's van zijn werk in kon tonen. En dan moest-ie die foto's makkelijk kunnen uploaden.

Naast een heldere en eenvoudige website maakte ik voor hem een formulier waarmee hij foto's kan uploaden naar de website, direct vanaf zijn iPad. De foto's komen meteen terecht in de slideshow: daar heeft Matthijs geen omkijken naar.

En omdat Matthijs beter timmerwerk kan onderhouden dan websites, doe ik ook het technisch onderhoud voor hem. Zo kan hij zich concentreren op de dingen waar hij goed in is.

Klik op een van de afbeeldingen om screenshots te bekijken:

Bekijk de website

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71