Anja de Crom zegt dankjewel.

 

Meer weten? Klik hier.

Dit zijn ze: de mensen die mij al die mooie dingen laten bouwen. De mensen die mij steeds weer nieuwe technische uitdagingen geven. De mensen die zelf nieuwe toepassingen bedenken voor hun eigen website, of manieren om processen te automatiseren zodat ze zelf meer tijd hebben voor hun core business.

Tegen al die lieve klanten zou ik willen zeggen: dankjewel! Jullie zorgen er niet alleen voor dat ik mijn huur kan betalen, maar vooral dat ik slimmer word, steeds ingewikkeldere vraagstukken kan oplossen én alles wat ik leer weer kan delen met andere klanten, collega-bouwers of Joomla-gebruikersgroepen. En daar heeft iedereen iets aan.

Praktijk Planetenbaan

Complete restyling van de bestaande Joomla website van praktijk voor fysiotherapie in Bilthoven.

Onze website blijft nog wel even in de lucht, we zijn veel te klein om gehackt te worden, zo'n vaart gaat het echt niet lopen, dachten ze bij Praktijk Planetenbaan, toen hun vaste webbouwer ermee opgehouden was. Helaas liep het zo'n vaart wél, en in december 2016, vlak voor kerst, zaten ze tegen een website aan te kijken die er heel anders uitzag dan ze gewend waren - waren ze dan toch gehackt?

Ze belden hun vorige webbouwer, die zei dat ze mij moesten bellen, en binnen een dag was de site weer in orde en helemaal up to date... maar hij zag er wel wat gedateerd uit. En dus kwam de vraag: "Kun je 'm ook een beetje restylen?"

Met projectmanager Hilda ging ik op bezoek bij de praktijk. We hadden veel vellen papier bij ons en samen met de klant maakten we een tekening van elke pagina van de site: wat komt hier, hoe stel je je dat voor, wat moet er gebeuren als de bezoeker hierop klikt?

De vellen papier - oftewel de content strategie - zijn inmiddels vervangen door, zoals de klant het zelf zegt: "een site voor dummies". Je kunt er kennismaken met de fysiotherapeuten en krijgt er veel informatie over fysiotherapie en de verschillende specialisaties. Een afspraak maken is makkelijk, de contactgegevens en de afspraakknop staan op elke pagina.

De medewerkers van de praktijk kunnen hun website zelf bijhouden: ze kunnen alle teksten en afbeeldingen makkelijk aanpassen.

En om te voorkomen dat er nog eens ongewenst bezoek de site binnenkomt. hebben ze inmiddels ook een contract voor onderhoud en support.

Klik op een van de afbeeldingen om screenshots te bekijken:

Bekijk de website

 

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71