Anja de Crom zegt dankjewel.

 

Meer weten? Klik hier.

Dit zijn ze: de mensen die mij al die mooie dingen laten bouwen. De mensen die mij steeds weer nieuwe technische uitdagingen geven. De mensen die zelf nieuwe toepassingen bedenken voor hun eigen website, of manieren om processen te automatiseren zodat ze zelf meer tijd hebben voor hun core business.

Tegen al die lieve klanten zou ik willen zeggen: dankjewel! Jullie zorgen er niet alleen voor dat ik mijn huur kan betalen, maar vooral dat ik slimmer word, steeds ingewikkeldere vraagstukken kan oplossen én alles wat ik leer weer kan delen met andere klanten, collega-bouwers of Joomla-gebruikersgroepen. En daar heeft iedereen iets aan.

Uitgeverij IJzer

Website voor uitgeverij, waarin alles draait om de boeken.

IJzer, uitgeverij van fictie en non-fictie, wilde een website waarin de boeken een hoofdrol spelen. Het resultaat is een website waarin je op verschillende manieren informatie over de boeken kunt vinden. Je kunt de boeken direct kopen en de gebruikersvriendelijke webshop leidt je snel en makkelijk door het proces. De klant hoeft geen account aan te maken maar kan meteen de bestelling afronden. Naast de shop heeft de website een optie om je aan te melden voor de nieuwsbrief. De nieuwsbrieven worden in de website zelf gemaakt en vanuit de website verstuurd.

Klik op een van de afbeeldingen om screenshots te bekijken:

Bekijk de website

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71