Anja de Crom zegt dankjewel.

 

Meer weten? Klik hier.

Dit zijn ze: de mensen die mij al die mooie dingen laten bouwen. De mensen die mij steeds weer nieuwe technische uitdagingen geven. De mensen die zelf nieuwe toepassingen bedenken voor hun eigen website, of manieren om processen te automatiseren zodat ze zelf meer tijd hebben voor hun core business.

Tegen al die lieve klanten zou ik willen zeggen: dankjewel! Jullie zorgen er niet alleen voor dat ik mijn huur kan betalen, maar vooral dat ik slimmer word, steeds ingewikkeldere vraagstukken kan oplossen én alles wat ik leer weer kan delen met andere klanten, collega-bouwers of Joomla-gebruikersgroepen. En daar heeft iedereen iets aan.

Agatha Events

Migratie van Joomla 2.5 naar Joomla 3.x. Template opgefrist en geschikt gemaakt voor mobiel, tablet en desktop.

Hij ging alweer een paar jaar mee, de website van hét moordspel-organisatiebureau van Nederland. De klant was nog steeds blij met de achtergrond, de kleuren, het beeldmateriaal en de lettertypes, maar verder mocht de site flink opgefrist worden. En, heel belangrijk: de klant wilde de website zelf makkelijker kunnen bijhouden, want dat was soms behoorlijk ingewikkeld.

Naast de nieuwe template en een gebruiksvriendelijk invoerscherm voor artikelen kreeg Agatha een agenda waarin moordweekends, moorddiners en moorddagen kunnen worden aangekondigd (en uiteraard kunnen belangstellenden zich meteen inschrijven), Google Maps kaartjes van de locaties waarmee Agatha samenwerkt, een slideshow met bloedstollende moordtaferelen (nou ja, niet zo heel erg bloedstollend eigenlijk) en modules waarmee artikelen automatisch in de juiste volgorde getoond worden.

Klik op een van de afbeeldingen om screenshots te bekijken:

Bekijk de website

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71