Anja de Crom zegt dankjewel.

 

Meer weten? Klik hier.

Dit zijn ze: de mensen die mij al die mooie dingen laten bouwen. De mensen die mij steeds weer nieuwe technische uitdagingen geven. De mensen die zelf nieuwe toepassingen bedenken voor hun eigen website, of manieren om processen te automatiseren zodat ze zelf meer tijd hebben voor hun core business.

Tegen al die lieve klanten zou ik willen zeggen: dankjewel! Jullie zorgen er niet alleen voor dat ik mijn huur kan betalen, maar vooral dat ik slimmer word, steeds ingewikkeldere vraagstukken kan oplossen én alles wat ik leer weer kan delen met andere klanten, collega-bouwers of Joomla-gebruikersgroepen. En daar heeft iedereen iets aan.

Schotting BV

Migratie van Joomla 1.5 naar 3.x met behoud van bestaande layout, maar dan responsive (geschikt voor desktop, mobiel en tablet).

Project

Migratie van 1.5 naar 3.x met behoud van bestaande template, maar dan responsive

Module voor de laatste tweets

Module voor het laatste nieuws

Website als visitekaartje

Bart Schotting had voor zijn bedrijf, Schotting BV, een sterk verouderde website die door de hoster offline was gehaald omdat hij gehackt was. Maar met het oorspronkelijke design was Bart nog best tevreden. Dat heb ik dus gebruikt als uitgangspunt voor een nieuwe responsive website die heel simpel in elkaar zit.

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71