Anja de Crom bouwt niet zomaar websites.

 

Meer weten? Klik hier.

Hoe Anja Joomla-fan werd

Het begon zoals het bij zo veel mensen begint: ik had een website nodig, en ik wilde 'm zelf bouwen. Kleine complicatie was dat ik al sinds de vorige eeuw geen websites meer had gebouwd. Mijn verkering tipte me op Joomla: open source, en je kunt er prachtige dingen mee doen. Dus ik begon te bouwen. En raakte enthousiast. Na die eerste website volgde een tweede, een derde, een vierde... niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen.

Ik deed het er maar zo'n beetje bij, eigenlijk - ik verdiende mijn brood als schrijver, journalist en schrijfcoach - maar meer en meer bleek dat mijn ogen het hardst gingen glimmen van het werken met Joomla. Sinds ik in 2014 besloot dat ik wilde leven van het bouwen van websites, glimmen mijn ogen vaker dan ooit.

En het blijft niet beperkt tot websites bouwen: ik werk graag en veel samen met andere Joomla-bouwers, geef workshops en presentaties, ben medeorganisator van de Joomla Gebruikersgroep Utrecht en lid van het Team Joomladagen Nederland.

Wat klanten zeggen over Anja

 • Frits Jongbloets, Studio De Oorzaak

  Frits Jongbloets, Studio De Oorzaak

  Anja is erg gedreven, stelt altijd kritische vragen en komt met originele oplossingen.
 • Hans Hogenkamp, directeur Schrijversvakschool

  Hans Hogenkamp, directeur Schrijversvakschool

  We hebben er geen omkijken naar en het is prettig te weten dat alles in goede handen is.
 • Joomla Gebruikersgroep Leiden

  Joomla Gebruikersgroep Leiden

  Anja kan complexe zaken eenvoudig uitleggen. Ze houdt de groep bij elkaar, de tijd in de gaten en het tempo erin. Weinigen doen dat zo goed als Anja.
 • Willem Desmense, Uitgeverij IJzer

  Willem Desmense, Uitgeverij IJzer

  Anja heeft de website uitstekend opgezet en mij even zo uitstekend begeleid bij het invullen ervan. De samenwerking was 110%, evenals Anja's inzet.

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71