Anja de Crom bouwt niet zomaar websites.

 

Meer weten? Klik hier.

Websites

Wat ik doe? Simpel: ik bouw websites. Grote websites, kleine websites, rechttoe rechtaan websites en ingewikkelde websites.

Een website is geen doel op zich. Het is een middel om een doel te bereiken. Jouw doel. Dat staat voorop bij het bedenken, ontwerpen en bouwen.

Wat heb je nodig?

Allereerst gaan we dus inventariseren wat je wilt, en wat je daarvoor nodig hebt. Dat doe ik samen met jou, en eventueel je vormgever, contentbeheerder of andere mensen die verantwoordelijk zijn voor de website. Wat jij nodig hebt kan een ‘digitale folder’ zijn, of juist een heel interactieve website, of een shop, een systeem voor online inschrijvingen of administratie, een digitaal naslagwerk, een nieuwssite, of…

Misschien kun je nu wel toe met een simpele website, maar weet je al dat je er in de toekomst meer mee gaat doen. Dan kunnen we nu alvast zorgen dat je site daarop voorbereid is.

Pas als we weten wat je nodig hebt, kan de bouw beginnen. En zo zorg ik ervoor dat jij de website krijgt die je nodig hebt en die bij je past.

Ontwerp en indeling

Heb je al een ontwerp en/of een indeling voor je site? ­Fijn, dan hebben we een basis. Is er nog geen ontwerp, maar wel een huisstijl of een idee? Dan kan ik daar ook prima mee uit de voeten. En mocht het nodig zijn, dan kan ik een vormgever inschakelen, of een tekstschrijver. Is Google-vindbaarheid voor jou belangrijk? Dan betrek ik er ook een SEO-specialist bij.

Ontwikkeling en uitbreidingen

Ik ontwikkel en bouw de websites zelf, met Joomla, een flexibel CMS waarin je alle soorten websites kunt bouwen. Voor Joomla bestaan de meest uiteenlopende uitbreidingen (extensies). Denk aan een shop, een nieuwsbrief, een fotogalerij, een evementenagenda of formulieren waarmee je een mailtje kunt versturen of complexe workflows kunt doorlopen.

Welke toepassing je ook zoekt, ik kan de beste extensie voor je uitkiezen, installeren en inrichten.

Heb je een gecompliceerde technische uitbreiding nodig waar programmeerwerk bij komt kijken? Dan kan ik dat vaak zelf, maar ik ken gelukkig ook een aantal specialisten die daar graag bij helpen.

Kortom: ik ga graag voor je aan de slag.

Laten we een afspraak maken

 

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71