Anja de Crom bouwt niet zomaar websites.

 

Meer weten? Klik hier.

Migratie van Joomla 2.5 naar 3.x

Heb je nog een Joomla 2.5 website? Dan is het de hoogste tijd om te upgraden, want je loopt grote kans om gehackt te worden.

Joomla 2.5 wordt al niet meer ondersteund sinds december 2014 (!).

Dat betekent dat de software geen veiligheidsupdates meer krijgt en dat extensies (uitbreidingen op je website, zoals bijvoorbeeld formulieren of een shop) niet meer worden doorontwikkeld. Foutjes worden niet meer opgelost en veiligheidslekken worden niet gedicht. En dát betekent weer dat je website heel interessant wordt voor hackers.

Joomla 3.x is toekomstbestendig. Joomla 3-websites worden beter gevonden in Google. En, nog een goede reden om nu over te stappen: vrijwel alle Joomla 3-templates zijn geschikt voor desktop, smartphone en tablet.

Voor het upgraden (migreren) van je website naar Joomla 3.x zijn genoeg stappenplannen te vinden, dus je zou het in principe zelf kunnen doen. Maar het is wel even een werkje, en onderweg kan er van alles misgaan. Als je veel extensies hebt, of ook iets aan het uiterlijk of de structuur van je website wilt veranderen, kun je het misschien beter uitbesteden.

Bij mij is je migratie in goede handen. Ik maak het technisch helemaal in orde, pas eventueel je template en de menustructuur aan en zorg dat je website klaar is voor de toekomst.

Vraag informatie

Joomla! 3 Certified Administrator

© 2017 Anja de Crom, 06 - 11 05 71 71